Závěsná garážová skříň model BEN, 1200 x 600 x 200 mm, antracitově červená

JANNOWAK1475

Nový produkt

Závěsná garážová skříň model BEN, 1200 x 600 x 200 mm, antracitově červená

Více informací

99 ks

K dispozici

2 479 Kč bez DPH

2 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

JAN NOWAK Závěsná garážová skříň model BEN: antracitově červená

Závěsná garážová skříň BEN je profesionální úložný systém pro malé, úzké prostory, garáže, dílny, sklepy, sklady atd. Skříň má skvělé rozměry. Šířku 120 cm, výšku 60 cm a hloubku pouhých 20 cm. Když garážovou skříň BEN zavěsíte na zeď, zachováte volný průchod a nebudete blokovat prostor pro parkování vašeho auta. Díky jejímu důmyslnému designu se do ní vejde opravdu hodně věcí.

 

Spolehlivá kovová skříň do vaší garáže

Práškově lakovaná ocel použitá v případě garážové skříni BEN přispívá k její výjimečné odolnosti. Důležité je, že konstrukce neabsorbuje vlhkost, nerezaví a velmi snadno se údržbuje. Proto je ideální do garáže, dílny nebo sklepa. Plech o tloušťce 0,8 mm je zárukou robustnosti a zároveň je celá skříň prostorově úsporná. Dveře skříně jsou vyztužené, takže se ani časem nepoškodí. Jsme si jisti kvalitou naší značky Jan Nowak, proto na skříň poskytujeme až 6letou záruku.

 

Zaměření na funkčnost

Závěsná garážová skříň BEN je rozdělena na tři úložná místa. Na levé a pravé straně jsou uzamykatelné úložné prostory, zatímco uprostřed je výklenek s policemi. Volný prostor je skvělým místem pro věci, které používáte nejčastěji.

Pokud chcete omezit přístup zaměstnanců k drahému nářadí nebo přístup dětí k nebezpečným chemikáliím, uložte je do uzamykatelných skříní. Používat je bude moci pouze osoba s klíčem (k této skříňce dodáváme ke každému zámku náhradní klíč). 

Místo obvyklého plechu na zadní straně naší závěsné garážové skříňky jsme použili velice praktickou perforovanou tabuli, která vám poskytne profesionální možnost uložení vašich předmětů. Díky uspořádání podle vašich preferencí bude veškeré vaše nářadí okamžitě viditelné a přístupné. To vám umožní minimalizovat čas, který strávíte hledáním konkrétního klíče nebo šroubováku.

 

Atraktivní povrchová úprava naší garážové skříně

Řešení značky Jan Nowak se vyznačují vysokým důrazem na detail. Všechny naše garážové skříně jsou jednotně práškově lakovány. Díky tomu vypadají mimořádně esteticky a jsou dokonale chráněny proti škodlivým vlivům, jako je vlhkost, nízké nebo vysoké teploty.

Nábytek do garáže nemusí být nudný a nevýrazný. Závěsná garážová skříň BEN má antracitový korpus a červená dvířka. V naší nabídce najdete i další skříně a pracovní stoly stejných barev. Nábytek si tak snadno sestavíte a tím dodáte svému interiéru upravený a profesionální ráz.

 

Garážová skříň BEN je pro vás ideální, pokud:

  • Potřebujete další úložný prostor pro své nářadí a potřebujete je mít blízko vašeho pracovního stolu.
  • Vaše garáž má malý půdorys. V takovém případě vám bude stačit pouze taková závěsná skříňka, která nezmenší prostor pro parkování vašeho auta.
  • Chcete zabránit dětem v přístupu k nářadí a dalším předmětům.
  • Kvůli malému prostoru si nemůžete dovolit regály nebo stojící skříně.
  • Chcete ve své dílně nebo garáži vytvořit atraktivní pracovní prostor a hledáte k tomu estetické a odolné řešení.

 

Garážová skříň BEN – technická data:

  • Hmotnost: 17 kg
  • Barva: antracitově červená
  • Výška: 60 cm
  • Šířka: 120 cm
  • Hloubka: 20 cm
  • Nosnost do 40 kg

Perforovaná deska:

  • vzdálenost mezi otvory 27 mm
  • rozměry otvorů 10 mm x 10 mm

 

Garážová skříň byla navržena pro vlastní montáž. Hmoždinky si musíte zvolit sami dle typu stěny (nejsou součástí dodávky). Součástí garážové skříně není ani další příslušenství, jako jsou háčky a organizéry na nářadí.

Příslušenství