Skříňka na nářadí LEO, 1600 x 600 x 200 mm, All Black: černá

JANNOWAK1473

Nový produkt

Skříňka na nářadí LEO, 1600 x 600 x 200 mm, All Black: černá

Více informací

99 ks

K dispozici

3 305 Kč bez DPH

3 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Parametry

Celková šířka 1600
Celková výška 600
Barva konstrukce Černá
Celková hloubka 200

Více informací

JAN NOWAK Skříňka na nářadí LEO, černá

Skříňka na nářadí LEO je skvělou volbou pro uložení šroubováků, klíčů, kladiv, měřidel, vodováh atd., zejména pokud nemáte dostatek místa pro stacionární dílenskou skříňku. Nástěnná skříň LEO je velmi široká - 160 cm -, na výšku má 60 cm, ale hluboká je pouze 20 cm. Díky těmto rozměrům je ideální pro zavěšení nad pracovní stůl, do stísněného prostoru ve výrobním podniku, truhlářské či řemeslnické dílně, skladu nebo dokonce v garáži.

 

Perfektní skladování nářadí po mnoho let

Práškově lakovaná ocel je nejlepším možným materiálem pro robustní dílenské skříně, protože se jen tak nepoškodí. Skříň na nářadí LEO je vyrobena z vysoce kvalitního plechu (tloušťka 0,8 mm), což přispívá k její vysoké odolnosti. Ochranný nátěr účinně zabraňuje korozi. Při konstrukci byli zohledněné všechny potřebné aspekty, a proto jsou uzamykatelné dveře skříně na nářadí LEO speciálně zesíleny. Takže tato skříň na nářadí je mimořádně odolná, nevyžaduje impregnaci a vztahuje se na ni prodloužená záruka. Konkrétně na skříň LEO poskytujeme záruka až 6 let.

 

Tři úložné prostory

Skříňka na nářadí LEO je rozdělena na tři úložné prostory: dvě uzamykatelné skříňky a jeden otevřený prostor s dalšími policemi. Praktické rozdělení vám umožní snadný přístup k nejčastěji používaným předmětům. Uzamykatelná skříňka je také ideální pro uložení vašeho cenného nářadí.

Velice užitečným prvkem skříně na nářadí LEO je perforovaná tabule na zadní straně nástěnné skříně. Pravidelně rozmístěné otvory umožňují zavěšení organizérů a speciálních háčků (prodávají se samostatně), které pomáhají udržovat pořádek a minimalizují riziko ztráty nářadí.

Skříňka na nářadí LEO je vybavena také drobnými vymoženostmi, které významně přispívají k pohodlnému ukládání. Vnitřek skříně je chráněn pevným jednobodovým zámkem. Ke každému z nich jsou k dispozici dva klíče, takže můžete přístup do vnitřku skříňky umožnit zaměstnanci nebo druhý klíč použít jako náhradní. Police se opírají o boky skříňky, takže jsou mnohem robustnější a stabilnější než jejich protějšky připevněné k perforovaným panelům.

 

Atraktivní design

Všechny skříně Jan Nowak mají jednotný práškový lak. Hlavními výhodami tohoto procesu je zvýšená odolnost vůči škodlivým vlivům a větší trvanlivost, ale má také vliv na estetický vzhled našich kovových skříní. Skříňka na nářadí LEO v černé barvě je ideální volbou do dílny. Pokud si navíc vyberete další výrobky Jan Nowak ve stejné barvě, můžete vašemu interiéru dodat ještě profesionálnější nádech.

 

Skříňka na nářadí LEO – klíčové vlastnosti:

  • Hmotnost: 21 kg
  • Barva: černá – RAL 9005
  • Výška: 60 cm
  • Šířka: 160 cm
  • Hloubka: 20 cm
  • Nosnost: až 40 kg
  • Navržena pro samostatní montáž

Perforovaná deska:

  • vzdálenost mezi otvory 27 mm
  • rozměry otvorů 10 mm x 10 mm

 

Balení neobsahuje příslušenství potřebné k upevnění, protože pro pevné a stabilní upevnění skříňky na nářadí LEO do zdi jsou nutné hmoždinky, které musí být přesně přizpůsobeny typu dané zdi.

Příslušenství