Skříň na nářadí SZYMON, 920 x 1850 x 500 mm, All Black: černá

JANNOWAK1520

Nový produkt

Skříň na nářadí SZYMON, 920 x 1850 x 500 mm, All Black: černá

Více informací

99 ks

K dispozici

13 222 Kč bez DPH

15 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Parametry

Celková šířka 920
Celková výška 1850
Barva konstrukce Černá
Celková hloubka 500

Více informací

Model Szymon – skříň na nářadí se třemi úložnými zónami

Skříň na nářadí SZYMON z kolekce All Black má mnoho předností, ale její nejsilnější stránkou je jednoznačně funkčnost. Ocelový interiér je rozdělen do tří zón. Ve spodní je police, v prostřední jsou 2 zásuvky a v horní, té největší, je police a přihrádky na nářadí. Toto uspořádání poskytuje dostatek prostoru pro uspořádání všech předmětů ve vaší dílně.

 

Ocel – záruka robustnosti a odolnosti

Skříň na nářadí SZYMON je celá vyrobena z extrémně pevné oceli. Tloušťka konstrukčních prvků dosahuje 1,1 mm, díky čemuž je tato dílenská skříň robustní a stabilní. Pro zvýšení odolnosti proti korozi a mechanickému poškození jsou kovové části rovnoměrně opatřeny černou práškovou barvou. Výběr materiálů nám umožnil vytvořit skříň na nářadí SZYMON vynikající estetikou a zajistili jsme také její snadné čištění. Šestiletá záruka dokazuje, že máme naprostou důvěru v kvalitu zpracování.

 

Nezbytná součást každé skříně na nářadí

Zásuvky jsou v dílenské skříni velice žádaným prvkem, a proto je samozřejmě najdete i ve skříni na nářadí SZYMON z kolekce All Black. Dvě mělké zásuvky o výšce 9 cm umožňují pohodlné uspořádání nářadí a rychlý přístup. Doporučujeme používat speciální organizéry (nejsou součástí balení). S jejich pomocí bude riziko nepořádku ve vaší dílně prakticky eliminováno.

Díky robustním kolejnicím použitým ve skříni na nářadí pracují zásuvky velmi tiše a hladce i při velkém zatížení (maximální nosnost každé zásuvky je 50 kg). Zásuvky se snadno otevírají díky širokému rozsahu otevírání skříňových dvířek 120°.

 

Praktické nastavení police

Horní a dolní zóna skříně na nářadí SZYMON je vybavena stojanem, který umožňuje upevnění polic v různých výškách v krocích po 25 mm. Záleží tedy jen na vás, jak je umístíte. Změna polohy polic je doslova hračka, takže můžete interiér vždy přizpůsobit předmětům, které právě skladujete, a problémem už nebudou ani velké rozměry, protože nosnost polic může být až 100 kg.  

 

Skříň na nářadí se dvěma perforovanými panely

Skříň na nářadí SZYMON plní svou funkci jako žádná jiná. Je to díky perforovaným panelům na její zadní straně a na dveřích, které umožňují zavěšení nářadí na speciální držáky a háčky. Tím však dobré zprávy ještě nekončí. Součástí balení je také organizér pro připevnění ergoboxů. Díky nim lze snadno uspořádat drobné předměty, jako jsou podložky, šrouby nebo těsnění.

 

Udržujte cenný majetek pod zámkem

Nářadí uložené ve skříni na nářadí je velice drahé, ale může být také nebezpečné, například pro malé děti, proto zamykejte dveře, když jste mimo váš pracovní prostor. Model SZYMON je vybaven robustním tříbodovým zámkem. Tento bezpečnostní prvek vám zajistí klid v každé situaci. Součástí balení jsou také 2 klíče k uzamčení skříně na nářadí.

 

Přehled skříně na nářadí SZYMON

  • Hmotnost: 110 kg
  • Materiál: 1,1 mm tlustá práškově lakovaná ocel
  • Barva: černá – RAL 9005
  • Výška: 185 cm
  • Šířka: 92 cm
  • Hloubka: 50 cm

Rozměry zásuvek:

  • Výška: 9 cm
  • Šířka: 79,5 cm
  • Hloubka: 45 cm
  • Maximální nosnost jedné zásuvky je 50 kg

Více informací

  • 6letová prodloužená záruka
  • Nosnost polic může být až 100 kg
  • 3bodový západkový zámek
  • Balení obsahuje 2 klíče
  • Jasné pokyny k instalaci na papíře a ve videu

Perforovaná panely

  • Vzdálenost mezi otvory: 27 mm
  • Rozměry otvorů: 10 x 10 mm

Balení skříně na nářadí SZYMON obsahuje díly potřebné k montáži a návod. Další příslušenství je však nutné zakoupit samostatně. Úchyty, háčky a ergoboxy naleznete v internetovém obchodě značky Jan Nowak.

 

Speciální kolekce All Black pro dílny

Skříň na nářadí SZYMON je díky své černé barvě vhodná do podniků, ale také do garáží a hobby dílen. Kolekce All Black od značky Jan Nowak zahrnuje praktické skříně na nářadí, pracovní stoly, perforované desky a vozíky na nářadí. Od ostatních řad se odlišují tmavým barevným provedením. Tyto dílenské skříně působí profesionálně a elegantně. Vyberte si nejvhodnější modely z naší nabídky a užívejte si výhod plně funkční dílny.

Příslušenství