Vozík na nářadí HUGO, 700 x 816 x 400 mm, All Black: černá

JANNOWAK1524

Nový produkt

Vozík na nářadí HUGO, 700 x 816 x 400 mm, All Black: černá

Více informací

2 065 Kč bez DPH

2 499 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Vozík na nářadí HUGO – usnadňuje každodenní práci

Vozík na nářadí HUGO z kolekce All Black je funkční kousek, díky kterému budete mít potřebné nářadí vždy po ruce. Do tří polic se vejde nářadí, které potřebujete k danému úkolu. Práce vám tak půjde mnohem lépe od ruky, protože nebudete muset neustále běhat mezi pracovním místem a skříňkou na nářadí.

 

Praktický doplněk vaší dílny

Vozík na nářadí HUGO je kompaktní a velice snadno ovladatelný, takže se s ním dostanete téměř kamkoli. S délkou pouhých 70 cm a šířkou 40 cm je ideální do dílen a malých garáží. Díky materiálům použitým při jeho výrobě se snadno udržuje v perfektním stavu, jeho čištění je rychlé a snadné. To znamená, že je ideálním doplňkem i do těch nejzaprášenějších pracovních prostor.

 

Kovová konstrukce s estetickou povrchovou úpravou

Vozík na nářadí HUGO je robustní řešení, které vám bude dlouho sloužit. Prvky rámu jsou vyrobeny z pevné oceli o tloušťce 1,1 mm a police z oceli o tloušťce 0,8 mm. Všechny díly jsou jednotně ošetřeny černou práškovou barvou. Díky tomu je vozík na nářadí HUGO z kolekce All Black účinně chráněn proti korozi a mechanickému poškození. Kromě toho vypadá výjimečně dobře.

 

Spolehlivý pomocník, který vždy skladuje potřebné nástroje

Mimořádně jednoduchý design se třemi policemi zaručuje pohodlný přístup k vašemu nářadí. Každá úroveň má zvýšený okraj, který zabraňuje pádu předmětů. Můžete si tak být jisti, že při přemisťování vozíku na nářadí HUGO vám žádný šroubovák ani klíč nespadne na zem.

 

Velkokapacitní vozík na nářadí

Díky robustní konstrukci vozíku může být snášenlivost každé jednotlivé police až 50 kg. Vozík na nářadí HUGO má tedy značnou nosnost, a proto jsme jej vybavili praktickou rukojetí, která usnadňuje jeho přesun, zejména při přemisťování těžkého nářadí.

 

Vozík na nářadí s pevním základem

Vozík na nářadí HUGO stojí na stabilních a snadno ovladatelných kolečkách, která umožňují hladký pohyb prakticky po jakémkoli povrchu. Vnější pogumování chrání podlahu před poškrábáním a zabudované brzdy zabraňují nekontrolovanému pohybu.

 

Vozík na nářadí HUGO – technická data

  • Hmotnost: 15 kg
  • Materiál: práškově lakovaná ocel o tloušťce 0,8 mm
  • Barva: černá – RAL 9005 černá
  • Výška: 81,6 cm
  • Délka: 70 cm
  • Šířka: 40 cm
  • Maximální nosnost každé police je 50 kg
  • Průměr kola: 10,2 cm

Více informací

  • 6letová prodloužená záruka
  • Snadná a intuitivní instalace
  • K dispozici jsou jasné pokyny k instalaci, a dokonce i montážní video

 

Stylová dílna s kolekcí All Black

Líbí se vám vozík na nářadí HUGO v černé barvě? Nyní máte šanci vytvořit si pracovní prostor svých snů, ať už se jedná o koníček nebo profesi. Vyberte si vhodné skříně na nářadí, pracovní stoly nebo perforované panely z nabídky značky Jan Nowak a vybavte si vysoce funkční dílnu.