Kovový regál do garáže SAM, 900 x 1830 x 450 mm, All Black: černý

JANNOWAK1534

Nový produkt

Kovový regál do garáže SAM, 900 x 1830 x 450 mm, All Black: černý

Více informací

2 065 Kč bez DPH

2 499 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

SAM černý kovový regál – specialista na skladování

Kovový regál SAM z kolekce All Black je nezbytnou a velice praktickou možností skladování pro dílny, sklady nebo řemeslníky. Prostorné police na vyztuženém rámu poskytují vysokou nosnost (každá po 85 kg). Nářadí v kovovém regálu je okamžitě viditelné, takže nalezení toho správného zabere mnohem méně času.

 

Extrémně robustní a odolný

Kovový regál do garáže SAM je vyrobený z pevné oceli s práškovým lakem. Tento černý nátěr chrání před poškozením a korozí. Pozoruhodná je také konstrukce z 1,0 mm silného plechu. Konzoly jsou dvouvrstvé, takže pouze na vnitřní straně jsou perforace pro upevnění polic. To výrazně přispívá k robustnosti a estetickému vzhledu kovového regálu SAM.

 

Police patřící do jiné ligy

Kovový regál SAM má celkem 5 polic z oceli o tloušťce 0,6 mm. Stejně jako rám jsou i tyto části opatřeny práškovou barvou, a to v jednotné černé barvě. Kovové police jsou mnohem odolnější než běžně používané MDF desky. Ocelové příčky jsou trvanlivější, odolnější proti poškození a snadněji se čistí.

 

Neuvěřitelně stabilní

Police kovového regálu SAM z kolekce All Black jsou upevněny na robustních konzolách. Na obou stranách mají dvojité nýty pro zavěšení na držáky kovového regálu, které jsou vhodné i pro použití v garáži. Toto uchycení zajišťuje maximální stabilitu a pevnost. Každá police snese zatížení až 85 kg.

 

Kovový regál, který dokonale vyhovuje vašim potřebám

Uspořádání polic je na vás, protože kovový regál do garáže SAM umožňuje měnit výšku polic v krocích po 38 mm. Nechte si prostor pro větší předměty nebo je vyrovnejte přesně podle uložených věcí. Díky správné organizaci se vám toho na kovový regál vejde mnohem více a konečně budete mít v dílně dokonalý pořádek.

 

Mimořádně snadná instalace

Kovový regál SAM se od konkurence odlišuje svou robustností a důmyslnou konstrukcí, která umožňuje bezšroubovou montáž. Držáky polic jsou dvojitě nýtované a jsou ke konstrukci připevněny tlakem. To znamená, že k montáži nejsou potřebné žádné šrouby, podložky ani šroubováky. Veškeré příslušenství (nohy, spojovací materiál atd.) je součástí balení, stejně jako jasně srozumitelný návod. Montáž kovového regálu tak proběhne rychle a hladce.

 

Kovový regál SAM – detaily

  • Hmotnost: 26 kg
  • Materiál: práškově lakovaná ocel
  • Tloušťka plechu: rám: 1,0 mm; police: 0,6 mm
  • Barva: černá – RAL 9005
  • Výška: 183 cm
  • Šířka: 90 cm
  • Hloubka: 45 cm
  • Nosnost jedné police: až 85 kg

Další informace:

  • Police z oceli
  • 6letová prodloužená záruka
  • Snadná instalace bez šroubů
  • Intuitivní pokyny

 

Naplňte svou dílnu profesionálními kovovými skříněmi

Kolekce All Black značky Jan Nowak, která má dlouholeté zkušenosti s výrobou kovových skříní, nabízí pevná a stabilní řešení v černé barvě pro podniky, firmy i soukromé dílny. Proměňte svůj rutinní chaos v dílně v přehledný a ucelený pracovní prostor, který bude pozitivně působit na vaše klienty nebo rodinu. Kombinujte kovový regál SAM vhodný i do garáže se skříněmi a vozíky na nářadí, pracovními stoly nebo perforovanými panely.