Uzamykatelná kancelářská skříň JAN, 900 x 1850 x 400 mm, Fresh Style: béžová

JANNOWAK1493

Nový produkt

Uzamykatelná kancelářská skříň JAN, 900 x 1850 x 400 mm, Fresh Style: béžová

Více informací

99 ks

K dispozici

5 371 Kč bez DPH

6 499 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Parametry

Celková šířka 900
Celková výška 1850
Celková hloubka 400

Více informací

Uzamykatelná kancelářská skříň JAN – nový vzhled vašeho pracovního prostoru

Teď máte šanci uspořádat své dokumenty jednou provždy – s novou uzamykatelnou kancelářskou skříní JAN! Díky dobře využitelnému vnitřnímu prostoru, 4 nastavitelným policím a vysoké odolnosti je bezpochyby tou nejlepší volbou. A co je nejdůležitější, obohatili jsme ji o nevídaný estetický vzhled. Díky béžovému odstínu skříně si můžete svůj prostor uspořádat přesně podle svých představ.

 

Fresh Style – vnese barvy do vaší kanceláře

Našim kovovým kancelářským skříním jsme vdechli nový život! Modely z kolekce Fresh Style jsou dlouhodobě osvědčenými funkčními řešeními, která jsou nyní k dispozici v ještě originálnějších barvách. Krásným, pozitivně povznášejícím kancelářským interiérům se již meze téměř nekladou.  

 

Příkladné vybavení prostoru

Za dveřmi naší uzamykatelné kancelářské skříně JAN se nachází 5 prostorných oddílů, do kterých se vejde až 50 šanonů. Pokud chcete uložit více než jen šanony, můžete si snadno přizpůsobit vnitřní prostor skříně. Polohu polic lze nastavit tak, aby vyhovovala vašim potřebám. Každá z nich zvládne až 50 kg. 

 

Kancelářská skříň s bezpečným zámkem

Správné zabezpečení dokumentů je pro firmy klíčovým aspektem. Kancelářská skříň JAN nabízí kompletní ochranu díky dvoubodovému uzamykacímu systému. Součástí balení jsou dva klíče, takže můžete bez problémů spravovat přístup k citlivým datům.

 

Setkání elegance a robustnosti

Pečlivě opracované prvky uzamykatelné kancelářské skříně JAN jsou vyrobeny z oceli o tloušťce 0,6 mm a opatřeny práškovou barvou. Rovnoměrně nanesený nátěr zvyšuje odolnost proti korozi a zároveň zaručuje estetický vzhled. Kancelářská skříň JAN je odolný kus, který si zachová svůj vynikající stav po mnoho let.

 

Extrémně jednoduchá montáž

Uzamykatelná kancelářská skříň JAN je určena pro vlastní montáž. K tomu jsem pro vás připravili užitečný papírový návod i montážní video. Jakmile se seznámíte s jednotlivými kroky, bude celý proces mnohem snazší. Uzamykatelnou kancelářskou skříň JAN můžete také připevnit ke zdi pro maximální stabilitu v jakékoli poloze.

 

Stručně o kancelářské skříni JAN:

  • Výška: 185 cm
  • Šířka: 90 cm
  • Hloubka: 40 cm
  • Hmotnost: 45 kg
  • Materiál: práškově lakovaná ocel
  • Barva: béžová – RAL 1001
  • Prodloužená záruka až 6 let
  • Nastavení police v krocích po 25 mm
  • Nosnost police: 50 kg
  • Dvoubodové zamykání
  • Balení obsahuje 2 klíče

Příslušenství