TV stolek na nohách ROSA, 1150 x 595 x 400 mm, Moderní: lahvově zelená barva

JANNOWAK1560

Nový produkt

TV stolek na nohách ROSA, 1150 x 595 x 400 mm, Moderní: lahvově zelená barva

Více informací

99 ks

K dispozici

3 305 Kč bez DPH

3 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Výhody moderního televizního stolku ROSA:

  • Pevná kovová konstrukce
  • Unikátní barevný povrch Sparkling Brilliance™s třpytivými částicemi
  • S nastavitelnou policí uprostřed
  • Vyvažování nohou
  • Záruka 6 let
  • Snadná instalace

TV stolek ROSA – dekorace vášho obývacího pokoje 

Skříňka pod televizi na nohách ROSA z kolekce Modern má minimalistický tvar a zcela jedinečnou povrchovou úpravu Sparkling Brilliance™. Díky tomu se skvěle hodí do moderních, industriálních, glamour i eklektických interiérů a do každého z nich přináší poutavý a osobitý charakter. 

lahvově zelené barvěTřpytivý efekt budete milovat

Skříňka pod televizi na nohách ROSA  je lakován inovativní barvou Sparkling Brilliance™ ve skutečně originální lahvově zelené barvě. Tento prvek odhalí svůj skutečný dekorativní potenciál, když je vystaven světlu. Povrch TV stolku ROSA se nádherně třpytí silou milionu drobných jiskřiček, takže vypadá téměř jako šperkovnice.

Kovové skříně – kvalita po mnoho let

Moderní TV stolek ROSA je vyroben z odolné oceli o tloušťce 0,6 mm a rovnoměrně natřen odolnou barvou Sparkling Brilliance™. Ta nejenže dělá z tohoto kusu nábytku skutečně jedinečný model na trhu, ale také mu dodává vynikající odolnost proti poškrábání. Skříňka pod televizi na nohách ROSA z kolekce Modern je proto skvělou volbou do každé domácnosti.   

Ochrana proti klepání

Zavírání TV stolku na nohách ROSA je skvěle promyšlené a důmyslné. Dvířka se zastaví na silikonových zarážkách, čímž se eliminuje riziko poškození při zabouchnutí. 

Přehledný interiér

Police rozděluje vnitřní prostor skříňky pod televizi na nohách ROSA na dvě přihrádky, takže do ní můžete pohodlně umístit předměty. Výšku police lze nastavit v krocích po 25 mm a robustní háčky nebo horní ochrana zaručují stabilitu i při plném zatížení (až 40 kg). 

Dodatečné zabezpečení

Magnet připevněný ke dveřím zabraňuje samovolnému otevření TV stolku ROSA. Tento nábytkový prvek lze také připevnit ke zdi, aby byla zajištěna jeho naprostá stabilita a skříňka se nikdy nepřevrhla.

Úplná stabilita

Nohy TV stolku ROSA jsou nejen estetickým doplňkem tohoto nábytkového prvku, ale jsou výjimečné i tím, že umožňují přesné vyrovnání skříňky. Rozsah nastavení nohou je celkem až 3 cm. Tento rozměr zajišťuje maximální stabilitu stolku i v případě velkých nerovností podlahy.  

Křišťálově čistý řád

Skříňka pod televizi ROSA z kolekce Modern je vyrobena z kovu a chráněna odolným lakem, takže se velmi snadno čistí a bude vždy vypadat výjimečně. K její údržbě stačí vlhký hadřík nebo – v případě potřeby – jemný čisticí prostředek. 

Przemyślane udogodnienia

W szafce RTV nowoczesnej ROSA możesz wygodnie przechowywać sprzęt elektroniczny. Dzięki umieszczonemu z tyłu otworowi w zupełnie niewidoczny sposób wyprowadzisz kable na zewnątrz i zachowasz estetykę na najwyższym poziomie.

Příslušenství