Komoda CARLA, 800 x 1015 x 400 mm, Modern: červená barva

JANNOWAK1582

Nový produkt

Komoda CARLA, 800 x 1015 x 400 mm, Modern: červená barva

Více informací

99 ks

K dispozici

4 545 Kč bez DPH

5 499 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Výhody komody CARLA:

  • Pevná kovová konstrukce
  • Sparkling Brilliance™ - ošetřena barvou obsahující třpytivé částice
  • 4 prostorné zásuvky
  • Vyvažování nohou
  • 6letová záruka
  • Snadná instalace

Komoda CARLA - "šperkovnice" vašeho interiéru

Pokud chcete uložit mnoho věcí najednou a mít k nim dokonalý přístup, je komoda CARLA se 4 zásuvkami z kolekce Modern ideální volbou. Skříňka je nejen praktická, ale díky zcela jedinečné barvě Sparkling Brilliance™ dodává interiéru jiskřivou žáru.  

Minimalismus, který nikdy nenudí

V komodě CARLA se nadčasový design snoubí s inovativní barvou Sparkling Brilliance™, která z ní dělá zářivou hvězdu. A to nejen díky fascinující červené barvě, ale také díky povrchu, který má sílu milionů třpytivých bodů. Rovnoměrně nanesená barva promění funkční komodu na nožkách CARLA v elegantní dekorativní kousek, který se skvěle hodí do industriálních, glamour nebo eklektických interiérů. 

Vynikající odolnost 

Vzhledem k obecně průměrné kvalitě materiálů mohou být některé oblíbené skříně poutavé pro zrak jen krátkou dobu. Estetika se začne zhoršovat, jakmile se poškodí jejich povrch každodenním používáním. Kovová komoda na nožičkách CARLA je však mnohem kvalitnějším kouskem, který bude po mnoho let působit dojmem téměř dokonalého stavu. Její ocelové komponenty o tloušťce 0,6 mm zajišťují skříni výjimečnou odolnost, zatímco povrchová úprava barvou Sparkling Brilliance™ zvyšuje její rezistenci proti škrábancům.

Masivní kolejnice 

Čtyři zásuvky komody CARLA se pohybují hladce a tiše, protože jsou uloženy na vynikajících pojezdových kolejnicích. Robustní kovová konstrukce umožňuje ukládat do každé jednotlivé zásuvky předměty o celkové hmotnosti až 45 kg.

Nastavitelné nožičky

Díky nastavitelným nožičkám lze komodu CARLA snadno postavit do vodorovné polohy. Tím získá skříň naprostou stabilitu a zásuvky spolehlivě fungují, i když podlaha není dokonale rovná. Rozsah výškového nastavení nožiček je 3 cm.

Snadno čistitelný povrch 

Kov je robustní, odolný a velice snadno se čistí. Komoda CARLA bude vypadat krásně každý den. Abyste toho dosáhli, je nejlepší čistit její povrch vlhkým hadříkem a (v případě potřeby) trochou jemného čisticího prostředku.

Celková bezpečnost

Všechny modely kolekce Modern lze připevnit ke zdi. Komoda CARLA se nepřevrátí ani při velkém zatížení nebo při plně vysunutých zásuvkách.  

Příslušenství