Pracovní stůl se zásuvkami FRANK, 1700 x 850 x 600 mm, černý

JANNOWAK1434

Nový produkt

Pracovní stůl se zásuvkami FRANK, 1700 x 850 x 600 mm, černý

Více informací

99 ks

K dispozici

9 917 Kč bez DPH

11 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Pracovní stůl FRANK se zásuvkami: černý

Pracovní stůl je nezbytným prvkem vybavení dílen, ale také základem pro pohodlnou a bezpečnou práci v pneuservisech, řemeslných dílnách nebo pro kutilské práce v soukromí vlastní garáže, proto se vyplatí zvolit funkční, ergonomický a odolný model. Přesně takový je profesionální pracovní stůl FRANK. Je vybaven prostornou pracovní deskou, kterou tvoří laminovaná MDF deska, umístěnou na stabilní ocelové konstrukci. Kromě toho je vybaven 6 prostornými zásuvkami a uzamykatelnou skříňkou s policemi. Maximální zatížení pracovního stolu je 500 kg. Montáž zabere asi 15 minut a bez problémů ji zvládne každý kutil.

Pracovní stůl FRANK – seznamte se s profesionálním garážovým nábytkem

Dílenský nábytek JAN NOWAK je navržen tak, aby vám usnadnil a zpříjemnil práci. Přispěje k tomu velká pracovní deska (170 × 60 cm), na které budete mít dostatek místa, včetně bokem odloženého nářadí. Deska pracovního stolu FRANK je vyrobena z odolné, 3 cm silné laminované MDF desky. Konstrukce z práškově lakované oceli způsobuje, že pracovní stůl bude i ve ztížených podmínkách (vlhko, mráz) v dokonalém stavu plnit svou roli po mnoho let. Robustní stůl je díky použití kvalitních materiálů pevný, odolný, ale také nenáročný na údržbu.

6 zásuvek a skříňka – veškeré nezbytné nářadí je vždy po ruce

Úložné prostory jsou silnou stránkou pracovního stolu FRANK. 6 zásuvek vám umožní mít veškeré nezbytné nářadí stále u sobe, ale také usnadní udržování pořádku. Funkční pracovní stůl FRANK má také uzamykatelnou skříňku s policemi. Mimořádně užitečné řešení, které je vhodné do dílny s mnoha zaměstnanci, ale také do garáže, protože vám umožní snadno omezit přístup dětí k nebezpečnému nářadí.

Ergonomický tvar – pohodlná práce vsedě

Pracovní stůl FRANK, to je dokonalá rovnováha mezi velkým úložným prostorem a pohodlným používáním. Čelo pracovního stolu není zcela zakryto zásuvkami a skříňkami. Uprostřed je mezera, díky které se při sezení snadno přesunete blíže k pracovní desce. Po skončení práce navíc stačí židli schovat pod pracovní stůl, abyste do ní nenarazili nohou. To je obzvláště důležité, pokud se garážový nábytek nachází v malé, úzké místnosti.

Stavitelné nožičky – pracovní stůl FRANK zůstává ve vodorovné poloze za všech podmínek

Přesnost je neobvykle důležitá, ať už se jedná o složité opravy nebo stavbu vysněného krmítka pro ptáky, takže i sebemenší zakolísání pracovní desky může negativně ovlivnit vámi prováděnou práci. Aby k takovým situacím nedocházelo, je praktický pracovní stůl FRANK vybaven stavitelnými nožičkami, které okamžitě vyrovnávají nerovnosti. I když povrch vaší podlahy není dokonalý, nemusíte investovat do renovace, pracovní stůl FRANK bude stát vždy rovně.

Funkčnost spojená s estetikou

V případě garážového nábytku má funkčnost vždy přednost před estetikou. To však neznamená, že pracovní stůl nemůže vypadat atraktivně. A proto si můžete vybrat barvu zásuvek podle svých preferencí, a to z dostupných variant: červená, modrá, černá. Tato volba vám umožní sladit pracovní stůl FRANK s dalším dílenským nábytkem JAN NOWAK, například skříní na nářadí.

Pracovní stůl FRANK – technické údaje:

  • Hmotnost: 81 kg
  • Barva:černá
  • Výška: 85 cm
  • Šířka: 170 cm
  • Hloubka: 60 cm
  • Maximální zatížení do 500 kg
  • Povolené zatížení:zásuvka 45 kg, police 50 kg
  • Deska: vyrobena z odolné, 30 cm silné laminované MDF desky
  • Závit nastavitelných nožiček: 9 mm
  • Montáž: cca 15 min

Příslušenství