Výškově nastavitelný elektrický stůl ROB, 1400 x 720 x 600 mm, bílý

JANNOWAK1467

Nový produkt

Výškově nastavitelný elektrický stůl ROB, 1400 x 720 x 600 mm, bílý

Více informací

99 ks

K dispozici

4 545 Kč bez DPH

-2 893 Kč

7 437 Kč bez DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Jan Nowak výškově nastavitelný herní stůl ROB 1400, bílý

Práce nebo hraní na počítači nemusí znamenat dlouhé hodiny sezení. Výškově nastavitelný herní stůl ROB 1400 vám umožní zapojit více pohybu a zbavit se tak bolestí zad. 

Klasický výškově nastavitelný herní stůl ROB vypadá v bílé barvě skvěle a bude atraktivním doplňkem vaší moderní kanceláře, domácí pracovny nebo vysněného herního pokoje. Vyznačuje se balíčkem užitečného příslušenství, které usnadní udržování pořádku na pracovní desce a ovlivní vysoký uživatelský komfort. 

Výškově nastavitelný herní stůl pro zdraví a pohodlí

Základem výškově nastavitelného herního stolu ROB jsou pevné nohy, které zvýší nebo sníží pracovní desku pokaždé, když si to budete přát. Široký rozsah nastavení od 72 cm do 117 cm vám umožní přizpůsobit výšku herního stolu vašim individuálním potřebám. Díky tomu budete mít ergonomickou a pohodlnou polohu, ať už sedíte na židli, nebo pracujete vestoje.

Nezapomeňte, že k tomu, abyste pocítili pozitivní vliv práce vestoje, je nutný pohyb. Proto při pohybu pracovní desky nastavitelného herního stolu přenášejte váhu z jedné nohy na druhou, z paty na špičku, dělejte výpady, pohybujte boky. Tato malá aktivita vám umožní pocítit výrazné zlepšení.

Funkce, které zvyšují vaše pohodlí

Když se rozhodnete změnit polohu, stačí stisknout jediné tlačítko a elektricky nastavitelný psací stůl vám připraví pracoviště, ve kterém budete moct pracovat vestoje. To vše díky funkci Memory, jež si pamatuje dvě výšky a během několika vteřin je přesně nastaví. Mechanismus pracuje plynule a tiše. Během zvedání vydává zvuky, jejichž hlasitost nepřekračuje 50 dB. Tato hladina hluku je srovnatelná s běžnými domácími zvuky. 

Než se vám dynamický pracovní režim dostane do podvědomí a stane se zcela přirozeným, funkce IQ Reminder zajistí, abyste nezapomínali na nutnost měnit pracovní polohu. Každých 30, 40 nebo 60 minut vám bílý výškově nastavitelný herní stůl připomene, že máte změnit polohu – vstát nebo si sednout. Čas si přizpůsobíte podle vlastních potřeb tak, abyste se vždy cítili pohodlně.

Váš pracovní prostor

Pracovní deska výškově nastavitelného herního stolu s rozměry 140 x 60 x 1,5 cm je navržena tak, aby byla vaše práce nebo hraní počítačových her co nejpohodlnější. Je schopna unést až 80 kg a nabízí dostatek prostoru, abyste na ni mohli snadno umístit dva monitory, notebook i potřebné kancelářské nebo herní příslušenství. 

Pracovní deska má v zadní části jemný výřez, který umožňuje přisunout herní stůl co nejblíže ke stěně, i když používáte stojan na monitor nebo potřebujete vést vzadu kabely. Pro snadnější přepravu a montáž je deska bílého herního stolu ROB složena ze dvou částí. Po připevnění k pevnému a silnému rámu tvoří jeden stabilní povrch. Vnitřní rozpětí nohou je 110 cm, takže se do židle bez problémů nasoukáte a zaujmete pohodlnou polohu. 

Pořádek na výškově nastavitelném herním stole ve třech krocích

Elektricky výškově nastavitelný herní stůl ROB je začátkem vašeho ergonomického dobrodružství. Pro ještě příjemnější práci s počítačem jsme jej vybavili dodatečným příslušenstvím. Zlepší vaše pohodlí a usnadní vám udržování pořádku na pracovišti. Vybrali jsme řešení, která se skvěle hodí k plnění pracovních povinností, ale také k dokončení dalších levelů ve vaší oblíbené hře. 

Držáky na nápoje a sluchátka 

Po obou stranách výškově nastavitelného herního stolu jsou praktické držáky. Na jeden si pověsíte sluchátka a druhý slouží jako místo pro hrnek nebo termosku. Už po chvíli používání těchto držáků se přesvědčíte o jejich praktičnosti. Nápoj umístěný v košíčku se nikdy nevylije na klávesnici a sluchátka budou vždy připravena na další online schůzku. Tyto pomůcky jsou vysoce funkční, ale také odolné, jelikož jsou vyrobeny ze zpevněného plastu. S ubíhajícími léty vám tak budou stále dobře sloužit.

Organizér kabelů

Kabely zamotané ve všech koutech jsou postrachem každého počítačového pracoviště. Bílý herní stůl ROB vám umožní kabely profesionálně uspořádat. Přispějí k tomu dvě kabelové průchodky a praktické organizéry. Stačí chvilka, abyste se jednou provždy zbavili nepořádku a získali čistý a uklizený pracovní prostor. 

Velká podložka pod myš

Výškově nastavitelné stoly Jan Nowak jsou dodávány s podložkou pod myš velikosti XXL, která je dokonale přizpůsobena velikosti pracovní desky. Šířka 70 cm a délka 60 cm zajišťují, že vám nikdy nebude chybět místo pro pohyb myší. Velká podložka začíná a končí na okrajích výškově nastavitelného herního stolu, takže vaše předloktí získávají při práci nebo hraní měkkou oporu. 

Příslušenství