Noční stolek MIA, 424 x 595 x 400 mm, Modern: červená barva

JANNOWAK1566

Nový produkt

Noční stolek MIA, 424 x 595 x 400 mm, Modern: červená barva

Více informací

99 ks

K dispozici

1 652 Kč bez DPH

1 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Výhody nočního stolku MIA:

  • Pevná kovová konstrukce
  • Sparkling Brilliance™ - natřeno barvou obsahující třpytivé částice
  • Extrémně kompaktní
  • Nastavitelná police
  • Vyvažování nohou
  • 6letová záruka
  • Snadná instalace

Noční stolek MIA – jedinečný doplněk do vaší ložnice 

Malý noční stolek MIA v sobě spojuje dvě funkce. Díky svým kompaktním rozměrům se hodí do malé ložnice a díky svému jedinečnému designu je nejen praktický, ale také velmi dekorativní. Moderní noční stolek MIA je vyroben z kovu a lakován s nádhernou třpytivou barvou Sparkling Brilliance™. Vybavili jsme ho jednokřídlými dvířky na pravé straně a nastavitelnou policí uvnitř. 

Noční stolek s charakterem drahokamu 

Noční stolek MIA z kolekce Modern se od konkurence odlišuje skutečně originálním designem. Toho je dosaženo použitím zajímavého nátěru Sparkling Brilliance™ v červené barvě. Jakmile je vystaven světlu, povrch nočního stolku se začne třpytit, jako by byl pokryt hvězdami. Díky milionům třpytivých jisker vypadá náš malý noční stolek MIA naprosto fantasticky pro každého, kdo se na něj podívá.  

Vynikající odolnost

Noční stolek MIA je odvážným odklonem od strohosti kovových skříněk. Jeho části jsou vyrobeny z oceli o tloušťce 0,6 mm, díky čemuž je neuvěřitelně pevný a vydrží v perfektním stavu po mnoho let. Povrchová úprava barvou Sparkling Brilliance™ mu dodává elegantní styl, který vypadá dokonale v domácích, industriálních, moderních nebo dokonce eklektických interiérech.

Zavírání bez zaklapnutí

V zavřeném stavu nepřicházejí dvířka malého nočního stolku MIA do přímého kontaktu s povrchem kovové konstrukce, protože jsou zastavena silikonovými zarážkami, které zabraňují jejich posunu ke konstrukčním prvkům tohoto nábytku.

Funkční řešení

Díky magnetům v moderním nočním stolku MIA je k otevření dvířek potřeba trochu více síly. Toto důmyslné řešení také zajišťuje, že dvířka dokonale přilnou ke konstrukci skříňky, a také zabraňuje náhodnému otevření.

Interiér šitý na míru

Noční stolek MIA je mimořádně praktický model, protože jeho poličku lze upevnit v různých výškách. Je nastavitelná v krocích po 25 mm a lze na ni umístit malé i velké předměty, například velké knihy nebo rodinná alba. Maximální nosnost police je 30 kg.

Rychlé a snadné vyrovnání

Malé rozměry nohou nočního stolku MIA zaručují lehkost i estetické vlastnosti, protože jsou všechny výškově nastavitelné. Díky tomuto řešení se můžete vyhnout riziku kývání, i když noční stolek postavíte na nerovnou podlahu. Rozsah výškového nastavení nohou je přibližně 3 cm.  

Každý den v perfektním stavu

Noční stolek MIA bude vždy vypadat dokonale, ať už ho umístíte do ložnice nebo do obývacího pokoje, protože se velmi snadno čistí. K odstranění nečistot vám postačí vlhký hadřík a možná jemný chemický čisticí prostředek. 

Maximální bezpečnost

Všechny kovové skříně z kolekce Modern lze připevnit ke zdi. Tento bezpečnostní prvek zajišťuje, že se noční stolek MIA nikdy nepřevrhne. Skříňku tak můžete bezpečně umístit i do dětského pokoje. 

Příslušenství