Vitrína GINA, 800 x 1015 x 400 mm, Modern: zelená láhev barva

JANNOWAK1588

Nový produkt

Vitrína GINA, 800 x 1015 x 400 mm, Modern: zelená láhev barva

Více informací

99 ks

K dispozici

3 305 Kč bez DPH

3 999 Kč s DPH

Odeslat dotaz

Více informací

Výhody skleněné vitríny GINA:

  • Pevná kovová konstrukce
  • Sparkling Brilliance™ - natřena barvou obsahující třpytivé částice
  • Tvrzené sklo
  • 2 nastavitelné police
  • Vyvažování nohou
  • 6letová záruka
  • Snadná instalace

Vitrína GINA – exkluzivní elegance   

Vitrína GINA je dokonalým synonymem skutečné elegance. Za jejími skleněnými dveřmi můžete vystavit krásné dekorativní nádobí, vzácné suvenýry a fotografie. Elegantní uspořádání přitáhne pohledy vašich hostů, a navíc jsou předměty uvnitř chráněny před prachem. Konstrukce vitríny GINA je vyrobena z kovu, zatímco inovativní barva Sparkling Brilliance™ dodává jejímu povrchu úplně designový lesk. 

Zcela jedinečný styl

Vitrína GINA zaujme již na první pohled svou výrazně originální zelená láhev barvou. Při bližším pohledu se však odhalí její téměř hypnotický vizuální potenciál. Samotná konstrukce je natřena barvou Sparkling Brilliance™, která se na světle třpytí, jako by obsahovala nekonečné množství drobných hvězdiček. Výsledkem je, že dekorativní kvalita vitríny GINA zásadně převyšuje její konkurenty na trhu.

Vysoká odolnost

Kovová konstrukce o tloušťce 0,6 mm zaručuje odolnost a robustnost po extrémně dlouhou dobu. Profesionální nátěr Sparkling Brilliance™ nejen zvyšuje atraktivitu skříňky, ale také chrání její povrch před poškrábáním a poškozením. Díky tomu se skleněná vitrína GINA stane ve vašem obývacím pokoji nepřehlédnutelným kouskem, který neztratí svůj úžasný vzhled ani po mnoha letech.

Tvrzené sklo

Vitrína GINA je díky tvrzenému sklu méně náchylná k poškrábání a rozbití. Její čistota a vysoká kvalita jsou jednoduše ohromující! Díky tomu si skříň zachová svůj "panenský" stav mnohem déle.

Promyšlená řešení

Magnetický uzamykací systém vitríny GINA zajišťuje dokonalé přilnutí dveří ke konstrukci a téměř zabraňuje jejich samovolnému otevření. Použité silikonové zarážky eliminují zabouchnutí dveří.  

Jednotlivé organizace

Ať už do ní uložíte cokoli, skleněná vitrína GINA vždy zohlední vaše potřeby. Výšku jejích polic lze nastavit v krocích po 25 mm, takže můžete maximálně využít dostupný prostor. Každá úroveň zůstává zcela stabilní i při maximálním zatížení 40 kg. 

Udržování rovnováhy 

Nerovná podlaha nebrání tomu, aby skleněná vitrína GINA stála rovno. Její nožky jsou totiž výškově nastavitelné v rozmezí 3 cm, což umožňuje přesné vyrovnání skříně.

Bezchybný vzhled

Velkou výhodou kovových skříní je jejich trvanlivost a velice snadná údržba bez nutnosti složité impregnace. K odstranění nečistot stačí vlhký hadřík a případně trocha jemného čisticího prostředku.

Příkladná stabilita 

Další důležitou vlastností této skříně je, že skleněnou vitrínu GINA lze připevnit ke zdi, čímž se zcela eliminuje riziko jejího převrácení. Ať už tedy skříňku umístíte kamkoli, elegantní dekorativní nádobí nebo vaše neocenitelné památky zůstanou uvnitř v bezpečí.  

Příslušenství